ABARTH 595 SPA-FRANCORCHAMPS
Een uniek eerbetoon aan een van de meest iconische race circuits. Ontdek deze exclusieve gelimiteerde serie: Abarth 595 Spa-Francorchamps.

Wees een van de 150 gelukkigen en word meester van het legendarische belgische circuit!

Beschikbaar vanaf 22.750 €(1).
 
/
EXCLUSIEVE BELGISCHE LIMITED EDITION
De Abarth 595 Spa-Francorchamps heeft niets gewoons. Het bewijs: er zijn maar 150 gelukzakken die ermee zullen rijden. Alleen in België en in Luxemburg. Want geen enkele andere wagen heeft het DNA om fier te mogen uitpakken met de exclusieve badge van het circuit van Spa-Francorchamps. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Een unieke samenwerking, voor een wagen die al even uniek is.
ZWART, GEEL, ROOD: DE KLEUREN VAN DE PASSIE
Om te tonen hoe uniek hij is, pakt de Abarth 595 Spa-Francorchamps uit met onze nationale driekleur. Je kan kiezen uit de Nero Scorpione, de Giallo Modena of de Rosso Abarth. Meer niet. Beken je kleur en geef anderen het nakijken!
HET GELUID VAN HET CIRCUIT
Je zal niet onopgemerkt voorbijrijden met de nieuwe RECORD MONZA SOVRAPPOSTO uitlaat waarmee deze beperkte serie Abarth 595 Spa-Francorchamps is uitgerust. Ga de weg op met een agressief design, rechtstreeks geïnspireerd op de autosport, en laat je horen met het unieke Record Monza geluid. Circuitsfeer verzekerd!
/
Aarzel niet en ontdek het ongelimiteerde plezier van een gelimiteerde serie.
 
 
 

Model:

Aanspreektitel*:
 
Wanneer u voor ‘virtuele afspraak’ kiest, zal u telefonisch worden gecontacteerd om een virtuele afspraak vast te leggen via Google Meet, de videoconferentiedienst van Google. Op de dag en het uur van uw afspraak klikt u op de link die u van uw dealer ondertussen gekregen zal hebben en… klaar! U bent dan meteen via video/audioconferentie verbonden met uw dealer.
De velden met een (*) zijn verplicht
Bent u van plan om deze wagen te kopen als bedrijfswagen?

TOESTEMMING
Na de privacy kennisgeving te hebben gelezen

Gemiddeld verbruik (WLTP): 6,8 - 7,2 L/100 KM - Gemiddelde CO2-uitstoot (WLTP): 153 - 165 G/KM
(1) Aanbieding BTWI geldig bij aankoop van een Abarth 595 1.4 T-Jet 165 pk. Aanbevolen catalogusprijs: € 24290 min de basiskorting: € 1700 min de overnamepremie: € 500.(2)

(2) Overnamepremie geldig bij aankoop van een Abarth 595. De overnamepremie is geldig bij overname van uw voertuig en is gereserveerd voor particuliere klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig, moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam, staat op het inschrijvingsbewijs). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens sinds 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract. Aanbieding geldig in het deelnemende netwerk.

Alle geafficheerde Abarth aanbiedingen zijn BTWi en voorbehouden aan particulieren geldig van 01/04/2022 t.e.m. 30/04/2022. Aanbiedingen geldig in het deelnemend Abarth-netwerk. U vindt de voorwaarden en het deelnemend netwerk terug op www.abarthbelgium.be. Afbeeldingen illustratief en niet contractueel. De afgebeelde voertuigen komen niet overeen met de aanbiedingen.

V.U.: Stéphane Levi. Adverteerder FCA Belgium N.V., Bourgetlaan 20, 1130 Haren. RPR: Brussel. BCE 0400.354.731. IBAN FCAB: BE 86 4829 0250 6150. Milieu-informatie [K.B. 19.03.04]: abarthbelgium.be.